Για Σουβλάκια και Κεμπάπ στο Πόρτο Ράφτη!

Σουβλάκια Πόρτο Ράφτη! Το Ψητοπωλείο “Masa Pita” στο Πόρτο Ράφτη, πιστό στο ραντεβού με την ποιότητα, βρίσκεται σε ένα μοναδικά καθαρό και πανέμορφο χώρο. Προσφέροντάς σας καθημερινά τις αγαπημένες σας γεύσεις! Τα βασικά υλικά μας (ειδικότερα τα κρέατά και τα λαχανικά που μπορείτε να επιλέξετε) που κατά συνέπεια χρησιμοποιούμε σε όλα τα σουβλάκια μας και τις υπόλοιπες γεύσεις μας, είναι αυστηρά επιλεγμένα, από πιστοποιημένους προμηθευτές, που μας τα παραδίδουν φρέσκα καθημερινώς. Με τον τρόπο αυτό εγγυόμαστε την απόλυτη ποιότητα σε ό,τι και αν δοκιμάσετε! Συνεπώς ελάτε στον όμορφα διακοσμημένο χώρο μας είτε στην περιποιημένη αυλή μας, με θέα την Θάλασσα του Πόρτο Ράφτη.
Εμείς στο Μασα Πίτα θα σας περιποιηθούμε όπως σας αξίζει! Με αυτόν τον τρόπο η έξοδος σας θα είναι ξεκούραστη και εσείς θα απολαύσετε το τοπίο αλλά και τα λουκούλια γεύματα που μπορούμε να σας προσφέρουμε, πάντα με το χαμόγελο που μας διακατέχει!
Στο Masa Pita, εργαζόμαστε καθημερινά με μεράκι και πάθος. Και ο λόγος είναι απλός! Για να ικανοποιήσουμε και τον πιο απαιτητικό πελάτη! Έτσι λιτά, αποφασίσαμε, ότι όλα μας τα προϊόντα θα είναι τα καλύτερα της αγοράς. Έτσι ώστε να προσπαθούμε να πετύχουμε την απόλυτη ποιότητα! Άρα τα καλύτερα επιλεγμένα προϊόντα, σε συνδυασμό με την πολυετή πείρα μας, μας επιτρέπει να γνωρίζουμε καλά την δημιουργία απολαυστικών προϊόντων πάντα σε συνδυασμό με ολόφρεσκα κρέατα. Δοκιμάστε τα μεγάλα Σουβλάκια μας, τα τυλιχτά και τις σκεπαστές πίτες μας. Χορτάστε με το Θρακόψωμό μας ή με τις γευστικά τεράστιες μερίδες μας
 

Παράδοση στον Χώρο σας με Online Παραγγελία 

Επίσης η ομάδα Του Masa Pita, σε συνεργασία με την πλατφόρμα TheloSouvlakia.gr, σας φέρνει την πρωτοποριακή υπηρεσία Online Delivery! Αν δεν μπορείτε να έρθετε στον χώρο μας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στον ιστότοπό μας. Ακολούθως μετά να επιλέξετε τα προϊόντα της αρεσκείας σας από την μεγάλη ποικιλία των προϊόντων μας, και στέλνοντας την παραγγελία σας με έκπτωση 10% (για τις Online Παραγγελίες) να τα γευτείτε στον χώρο σας, σε ελάχιστο χρόνο!
παραγγειλτε Online!